3 tips når du vil i ludomanibehandling

Annonce

Er du klar til at opsøge hjælp og få ludomanibehandling? Så er der god grund til at læse denne artikel færdig. Her finder du nemlig en række forskellige tips, du kan følge, når du gerne vil starte i behandling. 

1. Det er aldrig for sent at opsøge hjælp

Uanset hvor uoverskuelig du måske tænker, din situation er, så er det aldrig for sent at opsøge ludomanibehandling. Der findes nemlig en række professionelle landet over, du kan begynde i forløb ved. Det kan dog anbefales, at du rækker ud til psykologer, som har særlig meget erfaring med ludomanibehandling, da det kan betyde, at du kommer i ekstra gode hænder. 

Når du opsøger hjælp, vil du opdage, at behandlingen kan foregå på flere forskellige måder. Det er naturligvis kun til din fordel, da du kan plotte dig ind på den behandlingsform, du måtte være mest komfortabel ved. Foretrækker du f.eks., at du kan sidde fysisk foran en psykolog, så er det muligt. Skulle du foretrækker at være hjemme i dine vante omgivelser under behandlingen, så kan online videobehandling eller e-læringsforløb måske være det rette match til dig. 

2. Få en forsamtale før du begynder i behandling 

Hvis ludomanibebehandling og et psykologforløb er et helt nyt område for dig, så har du måske mange overvejelser omkring, hvordan det bliver. Derfor kan det også være ekstra rart at vide, at du flere steder kan komme til en forsamtale ved en psykolog. Det vil sige en indledende samtale, hvor du møder psykologen, psykologen kan spore sig ind på, hvordan du skal have hjælp og du kan få mere at vide omkring, hvordan behandlingen foregår. For mange kan dette give lidt ekstra ro. Overvej derfor gerne om ikke du vil til en forsamtale, før din ludomanibehandling sættes i gang. 

3. Du har mulighed for at få gratis hjælp 

Når det kommer til ludomanibehandling, så er der gode muligheder for at få gratis behandling. Det betyder selvfølgelig også, at du ikke skal have hovedpine over, hvor dyrt forløbet bliver for dig. Rent faktisk finder du behandlingssteder, hvor der tilbydes helt op til 12 samtaler, og herudover er der efterfølgende opfølgningssamtaler, når behandlingen er slut. De opfølgende samtaler kan nemlig være guld værd, da du har mulighed for at få opfrisket nogle af de værktøjer du har fået, og du kan vende eventuelle udfordringer, der er dukket op efter behandlingen.  

Ud fra de tre punkter du har læst herover er det forhåbentlig blevet mere håndgribeligt at starte i ludomanibehandling

Annonce Er du klar til at opsøge hjælp og få ludomanibehandling? Så er der god grund til at læse denne artikel færdig. Her finder du nemlig en række forskellige tips, du kan følge, når du gerne vil starte i behandling.  1. Det er aldrig for sent at opsøge hjælp Uanset hvor uoverskuelig du måske tænker,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *