Billeder til væggen i stuen

Trænger dit hjem til en lille opgradering, men du ved ikke helt, hvordan? Her kan du læse lidt mere om nogle enkle greb som du kan tage, for at friske op stuen, helt uden at male og renovere.

Billeder og plakater til væggen i stuen og hjemmet

Med billeder og plakater, kan man nemt endre udtrykket i hjemmet, uden at skulle hive frem mere end en hammer og spiker. Man kan få smukke billeder til stuen med rammer og man kan få flotte plakater uden rammer. Der findes også lækker fotokunst i ramme, til dig der gerne vil give dit rum et helt særligt udtryk.

Det er nemlig sådan at billeder til væggen i stuen, nemt kan forandre hele stuen. Det handler i stor grad om, hvilke farver og elementer du vælger at trække ind. Det er meget in lige nu med billeder uden rammer til stuen, men man kan også vælge at hænge billeder op med rammer, for et lidt mere traditionelt look. En ting som også er blevet ekstremt populært, og som kan ændre hele udtrykket i et rum, er en billedvæg. Der laver man en hel væg med en mosaik af billeder i forskellige størrelser, der gennem farver og motiver skaber en helhed og hører sammen. Det er et meget flot fokus i et rum, og det giver dig mulighed for at hænge op billeder som du kan lide, som siger noget om dig som person.

Plakater og billeder med rammer

Hvis du gerne vil gøre din stue mere personlig, men har ikke lyst til at lave en hel billedvæg, så kan du med fordel hænge op en flot plakat med ramme. Du kan også få plakater uden rammer. Et stort udvalg af plakater finder du nemt på www.nicetapet.dk/plakater. Billeder og plakater giver dig muligheden for at skabe en ændring i din stue, helt uden at male eller renovere.

Trænger dit hjem til en lille opgradering, men du ved ikke helt, hvordan? Her kan du læse lidt mere om nogle enkle greb som du kan tage, for at friske op stuen, helt uden at male og renovere. Billeder og plakater til væggen i stuen og hjemmet Med billeder og plakater, kan man nemt endre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *