Brænder du for at lave mad, eller elsker du bare at spise?

Kan du godt lide at kokkerere og tilberede lækker mad i køkkenet, bruger du timer og nyder du at være i køkkenet eller kan du bare godt lide god mad? Så er du det rette sted.

Uanset hvad der lokker dig ud i køkkenet, om det er selve madlavningen eller om det er at spise, så er det stadig rart at få nogle nye opskrifter så du kan nyde lidt ekstra tid i køkkenet eller skønne retter der forkæler dine smagsløg.

Amerikanske pandekager

Denne artikel er mere til dig der har en sød tand, for her vil der blive skrevet om de lækre desserter og de lidt mere søde opskrifter. Der er næsten heller intet bedre end et koldt glas saft eller et par pandekager på en sommerdag eller en aftenstund.

Skal du lave en god brunch eller ønsker du bare at udvide dit dessert repertoire, så kan du med fordel tage et kig på denne gode opskrift på amerikanske pandekager.

Disse vil du eller dine gæster helt klart nyde med enten ahornsirup eller vaniljeis og du behøver ikke kun bruge dem til brunch.

Amerikanske pandekager kan også laves, hvis sukkertrangen melder sig eller det er tid til aftenhygge foran fjernsynet.

Drik en masse

Er det en varm sommerdag er det ikke kun nødvendigt med skøn spise, du skal også huske at drikke en masse. Sidder du i haven og slikker lidt sol, nyder du vejret eller er du hoppet i arbejdsbukserne.

Så er det vigtigt med væske, vand er ikke altid lige sagen for det er også vigtigt du får sukker så du ikke går sukkerkold. Her kan du med fordel gøre en skøn hjemmelavet rabarbersaft klar. Det er rart at kunne sætte sig ned med et glas iskold saft.

Kan du godt lide at kokkerere og tilberede lækker mad i køkkenet, bruger du timer og nyder du at være i køkkenet eller kan du bare godt lide god mad? Så er du det rette sted. Uanset hvad der lokker dig ud i køkkenet, om det er selve madlavningen eller om det er at spise,…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *