En skilsmisse er ofte bedre for dit barn end et dårligt ægteskab – læs mere her

skilsmissen

Skilsmisser er altid en traumatisk oplevelse for alle involverede parter – og især vores børn. Af denne grund vælger mange par da også at blive hængende i et dårligt ægteskab. Man gør det jo for børnenes skyld lyder parolen; men vidste du, at I måske gør mere skade end gavn på jeres børn ved at blive i et dårligt ægteskab. Ved at vælge en skilsmisse, så kan I faktisk ofte blive bedre forældre.

Huller i forskningen

Selvom der foreligger masser af videnskabelig data angående de skadelige effekter af en skilsmisse på vores børn, så er der dog stadig alvorlige huller i forskningen. Der tages nemlig ikke højde for den skadelige emotionelle påvirkning det har på et barn, at befinde sig i et hjem med forældre der simpelthen ikke kan holde hinanden ud. Ved at vælge en skilsmisse i disse situationer, så vil I nu slippe hinanden fri. Og dette kunne faktisk have følgende fordele for jeres barn.

To hjem i stedet for ét

Umiddelbart lyder dette ikke som en fordel. Dog er det på mange måder at foretrække at have to harmoniske hjem fremfor ét uharmonisk.

Større ro efter stormen

Selvom den første tid efter en skilsmisse er vanskelig for alle, så vil dit barn efter et lille stykke tid vænne sig til den nye situation. Resultatet vil ofte være en langt mere rolig hverdag uden konstant konflikt i nærheden af barnet.

Du kan se mere om skilsmissebørn på YouTube.

Glade forældre er ofte lig med glade børn

Det lyder som en kliché, men ikke desto mindre vil glade forældre ganske enkelt have mere overskud til at være gode forældre. Hele atmosfæren vil ændre sig i et hjem, hvor alle er glade og tilfredse, og det er virkelig noget børn har rigtigt godt af.

Skilsmisser er altid en traumatisk oplevelse for alle involverede parter – og især vores børn. Af denne grund vælger mange par da også at blive hængende i et dårligt ægteskab. Man gør det jo for børnenes skyld lyder parolen; men vidste du, at I måske gør mere skade end gavn på jeres børn ved at…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *