Gå i ét med naturen

Skal du bruge sommeren på at sidde langs vandet med fiskestangen i hånden?

Så er det en god investering at købe et par neopren waders for at få den bedst mulige oplevelse, og hvor fedt er det ikke at gå i et med naturen?

Naturen er en gave

Naturen er vidunderlig. Vi konfronteres med den hver evig eneste dag uden at tænke på, hvor enestående og givende, den er.

Den kan så meget mere, end bare at være en smuk ramme, når vi går en tur i skoven eller tager den første dukkert. Den kan brødføde os, og den er genstand for mange af de materialer, vi har i hjemmet.

Noget af det vigtigste, naturen kan, er at samle folk. Den er kulisse for familieture, dates, klassearrangementer og et væld af andre ting, eksempelvis at stå i vandet i sine neopren waders.

Især når foråret kommer listende, er naturen en vigtighed. Efter et så langt ophold inden døre, er der brug for at suge den friske luft og sol til sig.

Stilheden taler for sig selv

Noget, man kan bruge naturen til, er at fiske. Der er ikke noget mere hyggeligt end at pakke en kurv, der kan dække dagens behov, og så ellers bare hoppe i sine neopren waders, finde fiskestangen frem og lade stilheden tale for sig selv.

Det kan være enormt sundt at sætte sig selv i denne position og lade tankerne flyde.

Især i denne tid, vi lever i, hvor alt går så stærkt hele tiden, og hvor man skal være oppe på dupperne for at følge med.

Denne forventning kan lægge et stort pres, og derfor kan det være befriende at trække stikket en gang imellem og sætte sig ud i naturen, hvor der kun er én ting at tænke på – om der er bid på krogen.

Skal du bruge sommeren på at sidde langs vandet med fiskestangen i hånden? Så er det en god investering at købe et par neopren waders for at få den bedst mulige oplevelse, og hvor fedt er det ikke at gå i et med naturen? Naturen er en gave Naturen er vidunderlig. Vi konfronteres med den…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *