Gør dit hus og have klar til sommer

Det gode sommervejr lokker danskerne ud i haven. Den første solskinsdag kan dog byde på overraskelser, hvor man pludseligt opdager, at ens tagrende er stoppet til, eller blomsterbedet er fyldt med ukrudt. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre dit hus og have klar til sommeren. 

Få styr på forårsrengøringen 

Forårsrengøringen er en tradition i mange husstande. Selvom man gøre rent løbende, kan man blive overrasket over, hvor beskidt der er, når man går i bund. Udover at fjerne støv og snavs, så er forårsrengøringen fantastisk til at få styr på rod i huset. Det er tit her, hvor man sortere ud i ens ting. Det føles fantastisk at få helt styr på ens hjem, og det kan tit kickstarte motivationen til at begynde at få styr på haven. 

Gør terrassen og indkørslen flotte med algerens 

Det våde vejr i Danmark giver alger de perfekte levevilkår. Det kan betyde, at dine fliser udenfor kan få et grønt skær af alger. Hvis du ikke er meget for den ekstra farve, så kan ordentligt algerens være investeringen værd. Det tager både lang tid og muskler at fjerne algerens ved at skrubbe dem af. Med algerens anvendes kemiske forbindelser til at dræbe algerne, så de er nemme at fjerne fra fliser, sten, husfader og skilte. 

Er algerens farligt for blomster?

Når man køber noget kemisk at bruge i haven, er det altid en god ide at undersøge, hvilke bivirkninger det kan have. Når du er på udkig efter algerens, er det en god ide at gå efter naturlige aktivstoffer. De vil nedbrydes, inden de når grundvandet og ikke have en stor betydning på andre planter i haven. Hvis du skulle ramme en blomst med meget algerens, vil du kunne opleve, at blomsten visner, men ikke dør. 

Det gode sommervejr lokker danskerne ud i haven. Den første solskinsdag kan dog byde på overraskelser, hvor man pludseligt opdager, at ens tagrende er stoppet til, eller blomsterbedet er fyldt med ukrudt. Her kan du læse mere om, hvordan du kan gøre dit hus og have klar til sommeren.  Få styr på forårsrengøringen  Forårsrengøringen er…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *