Lav mad på den fede måde i dit køkken

Er du også typen, der elsker at stå i et køkken, og elsker du at lave mad på nye og spændende måder? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her skal det nemlig handle om, hvordan man kan lave mad på flere forskellige fede måder i sit køkken. Læs med, og bliv inspireret!

Lav mad i en støbejernspande

Hvis du ikke har en støbejernspande, så er det helt klart noget, en rigtig madelsker som dig bør have. Du kan både bruge en støbejernspande, hvis du skal stege noget på meget høje temperaturer, og så kan du endda også sætte panden ind i ovnen, hvis du f.eks. skal lave en æggekage. Det behøves heldigvis ikke at være super dyrt at få en støbejernspande, du kan sikkert være heldig at finde en billig støbejernspande et sted.

Lav mad på raclette

Hvis du rigtig skal sidde og hygge med familie, og I skal lave mad på en hyggelig måde, så kan I med fordel vælge at lave mad på en raclette. En raclette er en form for apparat med en masse små inddelinger, hvor man kan stege sin mad på. Idéen er så, at hele familien er samlet rundt omkring bordet med en raclette i midten, hvor man alle sidder og steger og hygger sig. Se raclette, hvis du er mere nysgerrig på, om det er noget for dig.

Prøv en røgpistol

Hvis du elsker smagen af mad med røg, så vil du være ellevild med at eje en røgpistol. Med en røgpistol kan du give hvad som helst en smag af røg. Det kan f.eks. være, at du har noget tofu eller noget fisk, som du gerne vil give en smag af røg. Så kan du let gøre det ved at bruge din røgpistol.

Er du også typen, der elsker at stå i et køkken, og elsker du at lave mad på nye og spændende måder? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her skal det nemlig handle om, hvordan man kan lave mad på flere forskellige fede måder i sit køkken. Læs med, og bliv inspireret! Lav…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *