Satisfyer sexlegetøj

Sexlegetøj bliver mere og mere populært verden over, også i Danmark. Der findes utallige typer af sexlegetøj, og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Det er altid en god ide at købe sexlegetøj af god kvalitet. Selvom du skal have lidt flere penge op af lommen, så er du også sikker på at få sexlegetøj af god kvalitet, der er godt at bruge, som ikke indeholder skadelige stoffer og som har en god og lang holdbarhed.

Der findes rigtig mange dygtige producenter, der laver kvalitets sexlegetøj af god kvalitet. En af disse producenter er Satisfyer fra Tyskland. Satisfyer laver sexlegetøj til både kvinder, mænd og par. Ud over sexlegetøj, producerer Satisfyer også tilbehør til sexlegetøj, såsom desinficerende spray, der bruges til grundig rengøring af sexlegetøj.

De bruger altid hudvenlig silikone til deres produkter, så du er sikker på at der ikke er alverdens stoffer i det sexlegetøj du køber fra Satisfyer. Og når man tænker på at dit sexlegetøj skal MEGET tæt på, og i mange tilfælde ind i dig, så er det at foretrække.

En af deres allermest populære opfindelser af berøringsfri stimulering. Denne teknologi stimulerer klitoris alene ved hjælp af blide trykbølger. Denne populære nye form for stimulering har Satisfyer selvfølgelig patenteret i flere lande verden.  

Er du på udkig efter dit eget satisfyer sexlegetøj kan du købe det i de fleste sexshops, både online og fysiske. Du har et meget stort udvalg at vælge imellem, om end det er til kvinder, til mænd eller til par, så det er bare med at komme i gang med at udforske Satisfyers univers.

Forslag til sexlegetøj fra Satisfyer

Til mænd

Satisfyer Men Vibration: Dette er til mænd der vil have maksimal nydelse. Dette apparat er en multifunktionel fleshlight i et sort elegant design.  Den oplades med USB-oplader og er derfor også miljøbevidst da du undgår batterier. Satisfyer Men Vibration er også vandtæt, så du kan sagtens tage den med i bad, og samtidig er den meget nem at rengøre.

Til kvinder

Satisfyer pro 2 Next generation klitoris vibrator: Dette er en af de populære stimulatorer der stimulerer via trykbølger. Den har et utrolig elegant og feminint design, og ligner faktisk mere et wellness produkt end et stykke sexlegetøj. Du har hele 11 programmer at vælge imellem, så du kan finde den svingnings rytme der passer dig bedst, hvad end du er til intens eller blid stimulering. Satisfyer 2 pro er også 100% vandtæt, og du kan derfor tage den med under bruseren eller i karbadet.

Til par

Satisfyer Royal One: Dette er en app styret penisring med vibration, der vil forsøde dit og din partens sexliv. Appen kan downloades til både IOS og Android produkter. Denne penisring styres enten manuelt eller via en app. Satisfyer Royal One vil give en hård og fyldig erektion, der også holder længere. Samtidig stimulerer den klitoris med de blide vibrationer. Du oplader den via USB-kabel og ja du gættede rigtigt – også dette Satisfyer produkt er vandtæt, så du og din partner kan give den gas i badet.

Sexlegetøj bliver mere og mere populært verden over, også i Danmark. Der findes utallige typer af sexlegetøj, og det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Det er altid en god ide at købe sexlegetøj af god kvalitet. Selvom du skal have lidt flere penge op af lommen, så er du også sikker på at…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *