Slip for vedligeholdelsesopgaver: Kontakt en ejendomsservice

ejendomsservice

Uanset om du er bosiddende i en lille eller stor ejendom, så har du mulighed for at slippe for sure vedligeholdelsesopgaver, som ingen i ejendommen kan finde tid eller overskud til. Det kan i mange tilfælde ende med at blive en større diskussion i boligforeningen, medmindre du kommer dem i forkøbet.

Nu har du nemlig mulighed for at kontakte en ejendomsservice, som tilbyder en bred vifte af serviceopgaver i mange afskygninger. Du vælger selv, hvorvidt der er behov for et fast samarbejde, eller om det blot skal være en engangsforestilling.

Læs mere nedenfor og bliv klogere på en ejendomsservice.

Det skal du vide om en ejendomsservice

Bor du for eksempel på Sjælland, har du mulighed for at kontakte en ejendomsservice i nærheden af dig. Fordelen ved at kontakte en ejendomsservice er helt grundlæggende, at du kan få hjælp til en række forskellige vedligeholdelsesopgaver, som du umiddelbart har svært ved at overskue. I en ejendomsservice er der flere forskellige erhvervsfolk ansat, som hver især har kompetencer inden for forskellige områder.

Du har både mulighed for at få hjælp til trappevask, gårdarbejde, døgnvagt, tagrensning eller andet i den dur. Faktisk er der ikke grænser for, hvilke ydelser, en ejendomsservice kan hjælpe dig med at udføre. Klik her og læs mere.

Vælg selv samarbejde

Hvis der er behov for en ugentlig trappevask, kan du i fællesskab med en ejendomsservice indgå et fast samarbejde, hvor der bliver sendt en mand en gang i ugen. Det kan også være, at du i samme ombæring ønsker en månedlig vinduespudsning.

Du – og resten af beboerne i ejendommen – vurderer selv, om I vil lave et fast samarbejde, eller om der blot er behov for ydelse en enkelt gang. Fordelen er, at du kan få en samlet pris, der dækker over flere arbejdsopgaver. Måske savner du en vicevært og ønsker at lave en viceværtsordning med ejendomsservicen. Valget er dit.

Uanset om du er bosiddende i en lille eller stor ejendom, så har du mulighed for at slippe for sure vedligeholdelsesopgaver, som ingen i ejendommen kan finde tid eller overskud til. Det kan i mange tilfælde ende med at blive en større diskussion i boligforeningen, medmindre du kommer dem i forkøbet. Nu har du nemlig…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *